FR EN NL
Interevent 2023

Interevent 2023

Du 22 april 2023 au 23 april 2023 - Déjà 92 inscrits

Voorbij het harde land en voor het oude bos verwelkomt de laatste herberg voor de steppen, "La Kravash", meer mensen dan normaal.

We hadden in lange tijd niet zoveel nomaden naar de wildernis zien komen. Voor hen is het tijd om adem te halen, eindelijk buiten het bereik van keizerlijke troepen waarvan we vreesden dat ze een voorbeeld zouden zijn van de eerste karavaan die ze in handen zouden hebben gekregen. We weten echter dat we het ene kwaad voor het andere laten omdat de lokale bevolking vol waarschuwingen staat over de staat van de Wild Lands, die hun naam beter dan ooit zouden dragen. Maar gezien het nieuws dat wordt uitgewisseld over de conflicten die aan andere grenzen van het Gouden Rijk lijken te heersen, zijn we gerustgesteld om dat in ieder geval te vermijden. We hopen alleen dat aanvankelijk na deze laatste stop elke karavaan een van de elfen heeft gevonden die hen naar de ontmoetingsplaats zouden moeten leiden, zoals beloofd door Cyan en Fuschia.

In deze herberg, ver van alles, weten we dat we niet bang hoeven te zijn voor aanvallen, al buiten het rijk en nog niet op het grondgebied van de clans, het is de ideale gelegenheid om onze portemonnee te verlichten en de maag sereen te vullen met vrienden.
En dan houden we onszelf voor dat het altijd zo is dat ze later niet van ons kunnen stelen.
Dus proosten we op het leven onderweg en op jouw goede gezondheid!

Je m'inscris à l'évènement

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris