FR EN NL

Checklist

14 juli 2019

Je begint je zakken te pakken? 

Geweldig ! Wij ook… 

 Hier is een checklist om zeker niets essentieels te vergeten. 

Checklist

 Aankomst 

Het evenement is een privé-evenement, reserveerd voor de personen die in orde zijn met hun betaling. Bezoekers zijn niet toegelaten. Laatste aankomst om met de wagen het terrein te betreden: donderdag 18 juli om 15h. Om 17h dezelfde dag, moeten alle wagens op de parkeerzone staan (Het is aan te raden je wagen zo snel mogelijk te verplaatsen naar het parkeerterrein).  

Vertrek/afbraak 

Op 21 juli, na... Voir plus

De creatie, de doe-het-zelf, de kunst in al zijn grootsheid

10 juli 2019

De personages met bepaalde vaardigheden kunnen objecten maken die een effect hebben in-game, hetzij uitrustingen of verbruiksartikelen. De beschrijving van iedere vaardigheid geeft meer uitleg over de verschillende mogelijkheden (effect, kostprijs, etc…). 

 Hoe op Ragnarok objecten maken en gebruiken? 

Het is redelijk simpel
Eerst ontspruit een geniaal idee in je brein…
En zie hier, het idee van de eeuw, het moment dat het licht aan gaat, alleen een god kan dezelfde inspiratie hebben. Je trekt je terug in je kamer of tent om het idee verder uit te werken en op papier of perkament te schrijven, of in steen te graven of te knopen zoals... Voir plus

Tips Wachters - Incantatie "ZAP"

22 juni 2019

Uitroep ZAP

Incantatie ZAP

Is ZAP een spreuk ? 

NEEN 

 Maar wie mag deze uitroep gebruiken ? 

Om de jongste deelnemers van Ragnarok fysiek en emotioneel te beschermen, bestaat er een uitroep die door alle volwassen deelnemers mag gebruikt worden op een kind. 

 Als volwassene heb je een verantwoordelijkheid tegenover de jongeren. Deze nemen net zoals u deel aan het evenement maar beschikken niet over het juiste inzicht om te weten of ze op de juiste plaats op het juiste moment zijn. Het doel van deze uitroep is... Voir plus