FR EN NL

Verhaallijn informatie

01 februari 2023

Beste nomaden,

Allereerst bedankt voor uw feedback op de oproep om hulp die we enige tijd geleden hebben gelanceerd. Velen van u hebben ons hulp aangeboden volgens uw wensen en middelen in verschillende aspecten van de organisatie en het is goed om te zien dat de gemeenschap van deelnemers altijd vol talent en motivatie zit.

Deze welkome versterking van vrijwilligers zal ons in staat stellen om het volgende grote evenement te organiseren met de omvang die het verdient, aangezien het bedoeld is als afsluiting van een verhalende boog.


De huidige leden van de GA overwegen inderdaad een herontwerp naar aanleiding van dit opus, het is daarom absoluut noodzakelijk, en gepland voor een lange tijd, dat het de elementen bevat die nodig zijn voor een mogelijke afsluiting van deze cyclus rond de Mossem onder de heerschappij van de Gouden Rijk.


De afgelopen jaren hebben de vrijwilligers van het team veel tijd en energie gestoken in het zo goed mogelijk voortzetten van de spectaculaire onderneming van hun voorgangers. Maar vandaag lijkt het ons, in plaats van het comfort van gewoonten los te laten, relevanter en motiverender om een ​​vernieuwing te overwegen op basis van feedback van de gemeenschap en de drijvende verlangens van de organisatie. In onze ogen is het belangrijk om open te staan ​​voor nieuwe horizonten van spelen binnen het universum van Tanak, waardoor er ruimte is voor vervolg, ideeën, nieuwe mechanica, nieuwe regels en zelfs nieuwe dynamiek binnen de gemeenschap.

Maar het zal ook en vooral van jou afhangen! Ragnarok behoort tot zijn gemeenschap en er is geen sprake van dat we de VZW en de vorm van het spel gijzelen in naam van de verlangens en inspiraties van zijn huidige leden.

Integendeel, we hopen dat we tijdens zijn jaren in dienst van de GN uw vertrouwen voldoende hebben verdiend om u nieuwsgierig en enthousiast te maken, waarbij we aan de tafel van verantwoordelijkheden altijd ruimte voor u laten om anders te beslissen.

Voor de gemotiveerden, houd er rekening mee dat aan het einde van dit keuzejaar van de GA, na het volgende evenement, de inschrijvingen zoals elk jaar openstaan ​​voor degenen die willen meedoen. Het is voor ons belangrijk dat alles mogelijk blijft en dat het de leden van de gemeenschap zijn die de verantwoordelijkheid nemen die de te volgen weg bepalen.

Ragnarok zal altijd een grootschalige, meeslepende LARP blijven, met een samenhangend en toegankelijk universum als hart voor gemotiveerde en getalenteerde deelnemers die een geweldige gemeenschap vormen rond dezelfde passie.

En we hopen altijd velen van ons daar rond een vuur te vinden met verhalen die het vertellen waard zijn!

Houd in de tussentijd deze volgende aflevering in de gaten en slijp je messen en verstand, zodat je klaar bent om het lot van Mossem en misschien zelfs de wereld van Tanak te bepalen.

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris