FR EN NL

Samenvatting van belangrijke informatie

05 juli 2023

Beste nomaden,

Dit is de tijd voor de laatste herinneringen:

Time In Donderdag 20 juli om 8 uur
Je wordt wakker/staat op in het spel. Ons doel is niet om "Time In" te roepen op de vlakte. Ga er dus vanuit dat het spel begint zodra je opstaat.

Het microklimaat dat we hebben op Tanak zorgt voor hele warme dagen en koude nachten. Vergeet niet om jezelf te hydrateren dankzij de verschillende waterpunten die op de site beschikbaar zijn. Plan uw bed dienovereenkomstig om de koelte van de nacht te weerstaan. ;)

Neem je TI-beker/container. We hebben ecocups ter plaatse maar het is altijd fijner om je kopje/mok/beker erbij te hebben.

Ter herinnering: Elke caravan heeft recht op een elektrische aansluiting voorzien voor het aansluiten van een kleine koelkast en niets anders, geen telefoonopladers of weerstand (waterkoker, koffiezetapparaat, enz.).
U moet uw verlengstukken (minimaal 50m) voorzien voor de aansluiting en als u een haspel gebruikt, moet deze volledig worden uitgerold (Joule-effect).

Aankomst ambachtslieden vanaf maandag 12.00 uur.
Aankomst deelnemers vanaf dinsdag 10.00 uur.

Wees mild als u voortaan contact met ons probeert op te nemen. Reacties op e-mails zullen steeds willekeuriger zijn omdat de meerderheid van het team al ter plaatse is.

Tot snel!

 

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris