FR EN NL

Ragnarok heeft je nodig!

16 augustus 2022

Beste deelnemers en communityleden,

RAGNAROK vzw is in GEVAAR!

Hoewel het beperkte team van organisatoren en alle vrijwilligers erg trots zijn dat ze er na twee jaar van uitstel in zijn geslaagd een evenement te organiseren dat Ragnarok waardig is, is het niet zeker dat deze prestatie kan worden herhaald.

Inderdaad, aangezien dit uitstel de agenda van iedereen binnen de organisatie heeft verschoven, zullen sommigen niet langer de nodige beschikbaarheid voor de organisatie hebben. Terwijl sommigen al meerdere (te veel) verschillende hoeden droegen, waarbij dezelfde persoon verantwoordelijk was voor maximaal 3 cellen, hebben we op veel gebieden dringend versterking nodig.

Het gaat puur en alleen om het voortbestaan ​​van de wereld van Tanak en zelfs die van de VZW. Het probleem is "gewoon" de hoeveelheid werk die het redelijke aantal mensen overschrijdt dat beschikbaar is om het werk te verdelen. Een paar verantwoordelijke en serieuze vrijwilligers zouden genoeg zijn om Ragnarok te redden.

Alle leden van de organisatie zijn altijd spelers geweest die op een dag offers brachten en de verantwoordelijkheid namen om anderen te laten spelen, zoals anderen dat voor hen hadden gedaan. Sluit je aan bij deze deugdzame cirkel en kom en doe mee aan de organisatie!
Of het nu als cellid is, simpelweg door je bereid te tonen een handje te helpen in het gebied van jouw keuze, of simpelweg door lid te worden van de AV en celleider te worden.

Er is behoefte aan alle soorten talent, maar die is er nu (bijvoorbeeld: scenarioschrijven, vrijwilligersmanagement, ambachtsmanmanagement, vertalingen, logistieke ondersteuning, cashmanagement, etc.).

Doe je mee? Stuur ons een e-mail op ragnarokgn@gmail.com en leg uit hoe je mee wilt doen!

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris