FR EN NL

Logistieke herinneringen

05 juli 2023

Beste nomaden,

Laten we vandaag eens kijken naar wat logistieke informatie, zowel voor nieuwkomers op de wegen van Tanak als voor stamgasten die er al op en neer zijn gereisd.

Wat betreft water:
De site van Ragnarok is aangesloten op stromend water. Er zijn daarom verschillende waterpunten toegankelijk op de oppervlakte van het veld. We installeren er wasbakken en kranen en je hebt toegang om je handen te wassen, je waterflessen, blikjes te vullen, je gezicht te wassen, enz.
Als je water naar je kamp moet brengen, moet je je verschillende blikken plannen (vergeet ze niet te camoufleren met een stuk stof zodat het plastic niet zichtbaar is) :)

Hygiëne en netheid van de site:
Er zijn douches op het terrein. Ze bevinden zich bij de ingang van de spelsite en je ziet ze aangegeven op de kaart die je bij aankomst in de spelersgids krijgt. Vergeet niet om collectief na te denken en niet te lang te douchen, zodat iedereen de kans krijgt om hiervan te profiteren. ;)

We herinneren je eraan dat we ons in een BIO-gebied bevinden en dat je daarom BIO-producten moet gebruiken om jezelf, je afwas, enz. We raden het merk Biotop aan als u niet weet wat u moet nemen :)

Hetzelfde geldt voor de verschillende soorten afval, er mag er geen op de grond terechtkomen. Op meerdere plaatsen op het terrein staan ​​prullenbakken en we delen gratis zakasbakken uit.

Wat elektriciteit betreft, heeft elke caravan recht op een stopcontact om een ​​kleine koelkast aan te sluiten, en alleen een kleine koelkast.

Tot slot, volgens onze ROI (die u normaal gesproken allemaal hebt gelezen bij de registratie) blijft de Belgische wetgeving van toepassing op de site. Wees dus matig in uw verschillende consumpties. ;)

 

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris