FR EN NL

Welkom bij Ragnarok

Logo de Ragnarok

Ragnarok est un masslarp (jeu de rôle grandeur nature de grande ampleur), immersif et convivial.

Les points forts de cet événement sont sa scénarisation et son univers construit pour vous proposer une immersion de jeu la plus intense possible.

Nous attendons de nos participants une implication importante au niveau de l’aspect visuel de leur logement, costumes et accessoires, pour que le tout soit cohérent.

Ragnarok 2019 :

  • Du jeudi 18 juillet au dimanche 21 juillet 2019
  • Sur la plaine de Brisy, commune de Gouvy (Belgique)
    (fléché à partir de la sortie 51 sur la E25)
  • Coordonnées GPS: 50.163805, 5.8491993

Dernières news

Ragnarok 2019: programme

Geachte deelnemers van Ragnarok, 

 Na enkele maanden van stilte, is de tijd gekomen om jullie nieuws te brengen over de datums voor het evenement van 2019. Elk van de volgende punten zal gevolgd worden door een uitgebreidere mededeling voor het onderwerp. 

Zomerevenement : Ragnarok zal plaatsvinden van donderdag 18 juli tot en met zondag 31 juli 2019 in Brisy. De deelnemers kunnen beginnen met de installatie van hun kampement vanaf woensdag 17 juli 2019 (10 uur). 

Inschrijvingen : De inschrijvingen voor het zomerevenement zullen open gaan vanaft begin januari. Meer informatie hierover zeer binnenkort. 

Voir plus

Opening van de inschrijvingen

Beste deelnemers van Ragnarok, 

We hebben het plezier jullie aan te kondigen dat de inschrijvingen voor het evenement van 2019 zullen open gaan op 14/01/19 ! 

Je vindt alle nodige informatie op onze website (rubriek inschrijvingen). 

We willen jullie eraan herinneren dat alle spelers deel moeten uitmaken van een karavaan waarvan de achtergrond door de organisatie is gevalideerd. Standaard zal een personage automatisch in het kwartier van de vluchtelingen geplaatst worden. 

Om ervoor te zorgen dat de vrijwilligers niet ontmoedigd worden zoals vorig jaar, zijn er een aantal veranderingen, waarover wij graag uitleg geven. Voir plus

Uw caravan

Chers Amis,

Het is tijd om uw caravan projecten in te dienen voor onze tweede cyclus. We hopen het proces zo eenvoudig mogelijk te maken met eenvoudige, duidelijke en volledige informatie.

We verwachten een vrij groot aantal projecten te krijgen en we willen ze allemaal met dezelfde aandacht behandelen. Daarom zullen we compromisloos zijn op de door het canvas verstrekte informatie omdat we ons niet kunnen veroorloven om tijd te besteden aan het sorteren en begrijpen van de diverse formats. Bij voorbaat dank en veel plezier!

Lees meer

Ragnarok 2019

00 dagen
00 huren
00 minuten
00 seconden

Quelques liens utiles