FR EN NL

Welkom bij Ragnarok

Logo de Ragnarok

Ragnarok est un masslarp (jeu de rôle grandeur nature de grande ampleur), immersif et convivial.

Les points forts de cet événement sont sa scénarisation et son univers construit pour vous proposer une immersion de jeu la plus intense possible.

Nous attendons de nos participants une implication importante au niveau de l’aspect visuel de leur logement, costumes et accessoires, pour que le tout soit cohérent.

Ragnarok 2018 :

  • Du mercredi 18 juillet au dimanche 22 juillet 2018 (4 jours)
  • Sur la plaine de Brisy, commune de Gouvy (Belgique)
    (fléché à partir de la sortie 51 sur la E25)
  • Coordonnées GPS: 50.163805, 5.8491993

Dernières news

Workshops voor Ragnarok zijn terug!

De beroemde workshops van Ragnarok zijn terug.

Hier de langverwachte lijst met dagen voor het maken van spullen die zullen worden opgesteld om 2018-evenementen voor te bereiden!

Deze workshops zijn alleen toegankelijk voor Monsters en NPC's. Ze vinden plaats van 10.30 tot 18.00 uur. Houd er rekening mee dat er voor een lunch wordt gezorgd door de organisatie.

Planning is:

• Zondag 25 februari: inventaris, verbetering van het gebouw (lichts en elektriciteit), oplijsten van benodigdheden

• Zaterdag 10 maart: knutselen

• Zaterdag 31 maart: knutselen

• Zondag 22 april: knutselen

• Zaterdag 19 mei: knutselen

• Zondag 3 juni: knutselen

<... Voir plus

Deadline voor uw caravanproject

Tanakenaren, Tanakenaren,

Een belangrijke aankondiging : Hoort ! Hoort !

De deadline voor het verzenden van projecten voor uw caravans is op 31 maart vastgesteld. Na deze tijd zal het veel ingewikkelder worden om uw projecten in het spel te integreren vanuit een "wereld" of "logistiek" oogpunt, bijvoorbeeld.

Let op deze deadline aub.

Bedankt voor jullie interesse en betrokkenheid bij het spel dat we willen aanbieden !

Tot binnenkort !

Voir plus

Ragnarok Orgas on tour!

Oyez ! Oyez ! 

Chers Monstres, PNJ, anciens et nouveaux joueurs, 

Dans le cadre de la préparation du nouveau cycle commençant cet été (du 18 au 22 juillet), l'Organisation de Ragnarok vient à vous ! Nous désirons en effet rencontrer tout particulièrement nos actuels et futurs Monstres afin de répondre à toutes leurs questions. Ceci est bien entendu également l'occasion pour nous de vous voir, joueurs et PNJ. 

Nous serons donc "On Tour" dans les villes suivantes : 

  • 28/03 - Nivelles : Palais du Houblon  
  • 04/04 - Bruxelles : Porte Noire 
  • 19/04 - Namur : Bouffon du Roi  
  • 02/0... Voir plus

Registratieprocedure

De inschrijvingen voor het volgende evenement, Ragnarok 2018, zullen binnenkort geopend worden en we houden jullie graag op de hoogte van alle details zodat deze duidelijk zijn voor de inschrijvingsdatum. Hier volgt een overzicht van de te volgen procedure.

Om je in te schrijven op het evenement, moet je eerst en vooral een account aanmaken op de website van Ragnarok. U kunt dat account al maken en uw volledige profiel invullen om het proces sneller te laten verlopen wanneer het register wordt geopend.

Enkel daarna zal je toegang krijgen tot het inschrijvingsformulier voor het evenement. We verzoeken je om de overeenkomst, die bij het inschrijvingsformulier steekt, te leze... Voir plus

Uw caravan

Chers Amis,

Het is tijd om uw caravan projecten in te dienen voor onze tweede cyclus. We hopen het proces zo eenvoudig mogelijk te maken met eenvoudige, duidelijke en volledige informatie.

We verwachten een vrij groot aantal projecten te krijgen en we willen ze allemaal met dezelfde aandacht behandelen. Daarom zullen we compromisloos zijn op de door het canvas verstrekte informatie omdat we ons niet kunnen veroorloven om tijd te besteden aan het sorteren en begrijpen van de diverse formats. Bij voorbaat dank en veel plezier!

Lees meer

Ragnarok 2018

00 dagen
00 huren
00 minuten
00 seconden

Quelques liens utiles