FR EN NL

Vuur instructies

01 juli 2022

Beste nomaden,

Vandaag herinneren we je aan de instructies met betrekking tot de vuren, vuurpotten, enz. van de kampen om het geheugen van iedereen op te frissen :)

U kunt een pinterest-tabel vinden van de verschillende soorten vuurpots en bassins die zijn toegestaan ​​in Ragnarok (de lijst is niet uitputtend, dit zijn voorbeelden): https://www.pinterest.fr/ragnaroklarp/barbecues-et-braseros/

Hoe gaat het concreet in Ragnarok?
In elke wijk is een bassin geïnstalleerd en een stapel hout, het is de wijkbrand. Het hout wordt gebruikt om het buurtvuur te voeden en het is aan de caravans die er deel van uitmaken om het in leven te houden (of niet als je geen vuur wilt). Het bassin kan niet worden verplaatst en er is een brandblusser in de buurt voor het geval er een probleem is. Ook de brandblusser moet op zijn plaats blijven.

Wat betreft branden in caravans: er moet een cirkel van 6 m diameter ZONDER IETS rond het vuur zijn om problemen te voorkomen. Elke caravan moet een brandblusser hebben die geschikt is voor het type brand en eventueel een blusdeken (we herinneren u eraan dat autobrandblussers GEEN geschikte brandblussers ZIJN).
Wij zorgen niet voor het hout voor de vuren van de verschillende caravans.

Alle vuren moeten in vuurpots of bassins worden gemaakt, het is niet toegestaan ​​om op de grond vuur te maken. Leg een metalen plaat onder de vuurpots zodat de sintels niet direct in het gazon vallen.

Tot ziens!

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris