FR EN NL

Ragnarok 2019: programme

Geachte deelnemers van Ragnarok, 

 Na enkele maanden van stilte, is de tijd gekomen om jullie nieuws te brengen over de datums voor het evenement van 2019. Elk van de volgende punten zal gevolgd worden door een uitgebreidere mededeling voor het onderwerp. 

Zomerevenement : Ragnarok zal plaatsvinden van donderdag 18 juli tot en met zondag 31 juli 2019 in Brisy. De deelnemers kunnen beginnen met de installatie van hun kampement vanaf woensdag 17 juli 2019 (10 uur). 

Inschrijvingen : De inschrijvingen voor het zomerevenement zullen open gaan vanaft begin januari. Meer informatie hierover zeer binnenkort. 

Achtergrond van de karavanen : Deelnemers die een nieuwe karavaan maken voor het evenement van 2019 moeten hun achtergrondinformatie ter validatie indienen voor 1 maart 2019. Alle praktische informatie over de karavanen is te vinden op: https://www.ragnaroklarp.be/fr/caravane Tevens kunnen reeds bestaande karavanen van het eerste opus die weer keren, hun deelname melden via hun karavaan-contact op het volgend email adres: ragnarok.scenar@gmail.com 

Regels : De publicatie van de aanpassing van de regels is voorzien gedurende de maand maart 2019. Geen grote aanpassingen staan op de agenda maar wel enkele kleine veranderingen van het simulatie systeem. 

Interevent : Het interevent van Ragnarok zal plaat hebben het weekend van 13 en 14 april 2019. Het zal een evenement zijn van 1 dag (zeer waarschijnlijk zaterdag) waarbij het mogelijk is om de bieren gebrouwen tijdens het vorige evenement te degusteren. 

Ragnarok on tour : Naast de traditionele PN's (1ste woensdag van de maand), zullen de organisatoren langs verschillende steden trekken op verschillende data. In het kort bedenkt dit dat je meermaals de kans hebt om te spreken en je vragen te stellen aan de organisatoren zelf. En wij wensen jullie allemaal prettige eindejaarsfeesten!