FR EN NL

Logistieke herinneringen

05 juni 2022

Beste nomaden,

Deze week wat logistieke informatie, zowel voor nieuwkomers op de Tanak wegen als voor vaste klanten.

De Ragnarok-site is aangesloten op stromend water. Er zijn dan ook meerdere waterpunten toegankelijk op het oppervlak van het veld. We installeren er wastafels en kranen en je hebt er toegang toe om je handen te wassen, je waterflessen, blikjes te vullen, je gezicht te wassen, enz.
Als je water naar je kamp moet brengen, moet je je verschillende blikken plannen (vergeet niet ze te camoufleren met een stuk doek zodat het plastic niet zichtbaar is) :)

Er zijn ter plaatse douches beschikbaar. Veel buien hebben we dit jaar niet kunnen hebben omdat naar aanleiding van de covid-crisis deze zomer weer veel evenementen plaatsvinden en de voorraden zeer beperkt waren. Na als een hel te hebben geworsteld, zijn we erin geslaagd om er een paar te vinden. Aangezien het er maar weinig zullen zijn, zullen we jullie vragen collectief na te denken en niet te lang te douchen zodat iedereen ervan kan genieten.

Als je toch een kleine TI-douchecabine in je kamp wilt maken en daar een campingdouche wilt installeren, geen zorgen! (Vergeet niet te camoufleren wat TO is)

We herinneren je eraan dat we ons in een BIO-gebied bevinden en dat je daarom BIO-producten moet gebruiken om jezelf, je afwas, enz. We raden het merk Biotop aan als je niet weet wat je moet nemen :)

Hetzelfde geldt voor de verschillende soorten afval, geen enkele mag op de grond terechtkomen. Op meerdere plaatsen op het terrein staan ​​afvalbakken en we delen gratis zakasbakken uit.

Wat elektriciteit betreft, heeft elke caravan recht op een elektrisch punt om een ​​kleine koelkast aan te sluiten, en alleen een kleine koelkast. Als je stewards in je caravans hebt, moeten ze zich registreren als ambachtslieden en kunnen ze een hoger elektriciteitspunt krijgen. Om je te registreren, moet je een e-mail sturen naar ragnarok.artisans@gmail.com ;)

Tot slot, volgens onze ROI (die je normaal gesproken allemaal hebt gelezen bij het registreren) blijft het Belgische recht van toepassing op de site. Wees dus matig in uw verschillende consumpties. ;)

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris