FR EN NL

Communicatie over kinderen

19 mei 2019

Beste deelnemers,


Door een bevraging, hebben wij beslist om onze politiek rond de status van kinderen een beetje te veranderen op Ragnarok.


De eerste beslissingen die genomen zijn dit jaar vloeien voort uit verschillende problemen die zich voorgedaan hebben tijden vorig evenement. De hoeveelheid kinderen ingeschreven op Ragnarok heden ten dage, is onveranderd ten opzichte van vorig evenement, we hebben dus ons moeten aanpassen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Hier volgen de aanpassingen die door de organisatie zijn gedaan:

  • Kinderen tussen 12 en 16 jaar hebben toegang tot een personage kaart.

  • Kinderen tussen 12 en 16 jaar kunnen niet deelnemen aan de gevechten of schermutselingen, ze doen geen schade. Als kinderen vechten, wordt het beschouwt als een spel. Deze categorie kinderen heeft geen toegang tot het slachtveld noch tot de zones voor scenario, andere activiteiten zullen voor hun georganiseerd worden.

  • Kinderen tussen 12 en 16 jaar hebben desalniettemin levenspunten en kunnen gewond raken en sterven (bijvoorbeeld: in een val vallen)

  • Kinderen tussen 12 en 16 jaar kunnen ONDER GEEN ENKEL BEDING meedoen met het spel van verleiding. De volwassenen kunnen evenmin kinderen laten deelnemen aan het spel van verleiding, op straf van uit het spel gezet te worden en van het terrein gestuurd te worden.


Aarzel niet om jullie te begeven naar de website van Imagimonde voor jullie kinderen in te schrijven voor hun activiteiten als jullie dat wensen. De inschrijvingen zijn open op hun website.


Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris