FR EN NL

Checklist

14 juli 2019

Je begint je zakken te pakken? 

Geweldig ! Wij ook… 

 Hier is een checklist om zeker niets essentieels te vergeten. 

Checklist

 Aankomst 

Het evenement is een privé-evenement, reserveerd voor de personen die in orde zijn met hun betaling. Bezoekers zijn niet toegelaten. Laatste aankomst om met de wagen het terrein te betreden: donderdag 18 juli om 15h. Om 17h dezelfde dag, moeten alle wagens op de parkeerzone staan (Het is aan te raden je wagen zo snel mogelijk te verplaatsen naar het parkeerterrein).  

Vertrek/afbraak 

Op 21 juli, na de Time OUT, eenmaal de karavaan ingepakt is en de grond proper is (peuken, klein afval, papiertjes, …), zal je ROQ een stempel zetten om de wagen te kunnen gaan halen en het terrein te verlaten. Gelieve mee te werken met de vrijwilligers op de parking. Natuurlijk zal de organisatie en de vrijwilligers blij zijn met een helpende hand gedurende een uur voor je vertrekt. De ROQ (Referentie Orga Quartier) kan je vertellen waar je kan helpen. 

 Ticket 

Opgepast, ter plaatse is er geen 3/4G! 

 Slapen 

Herinnering, een INGAME tent is verplicht, er wordt geen out-game camping voorzien. Denk aan je slaapzak en neem een warm deken mee, 's nachts wordt het koud! Als je een lichte slaper bent, … zijn oordopjes een must. 

 Kledij 

Je kledij ondersteunt op een visuele manier je personnage, draag er zorg voor. Lichte kledij en bedekking voor tijdens de dag (tot 39,5°C vorig jaar). Warme lagen om over aan te doen tijdens de nacht (10°C is normaal). 

 Hygiene 

Ecologische en biologisch afbreekbare producten: je bevindt je op een veld voor biologische landbouw, heb er respect voor!  

Eten en drinken 

Bestek en bord en tas Time In (voor de immersie natuurlijk maar ook om de afval van wegwerp bestek te vermijden). Waarborg van 1 EUR voor de herbuikbare bekers: 1 EUR tegen 1 jeton (en omgekeerd): aan de bannier (waar men ook tickets verkoopt). 1 jeton tegen 1 beker (en omgekeerd) in gelijk welke bar. 

 Geneesmiddelen 

Een medische nooddienst zal ter plaatse zijn. Desalniettemin, voorzie je eigen geneesmiddelen: naast de onmisbare zonnecreme, iets tegen de pijn, anti-histamine, tegen overgeven, tegen de diarree, muggen zalf, tegen de jeuk en zonnebrand, zalf tegen verrekkingen en oordopjes kunnen handig zijn! 

 Geld 

Heb genoeg cash geld mee voor 5 dagen. Al het eten en drinken kan gemakkelijk al 100 EUR kosten… En de vele verkopers stellen eveneens hun artikelen ten toon.

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris