FR EN NL

Bewaar de datum - 2-3 oktober

30 juli 2021

Beste kinderen van Tanak,

Hoog tijd om elkaar weer te zien!
Sinds de twee opeenvolgende annuleringen waarmee we te maken hebben gehad, zijn we met enige moeite doorgegaan met het runnen van de non-profitorganisatie Ragnarok en de voorbereiding van het evenement in 2022.

Deze twee lege jaren hebben een flinke deuk in de financiën van de vzw gezet omdat we elk jaar onherleidbare kosten hebben, of er nu wel of niet een evenement wordt georganiseerd (verhuur van voorraden, boekhouder, etc.). Om de fondsen van de vzw een beetje aan te vullen en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het volgende evenement, organiseren we in het weekend van 2 en 3 oktober een taverne!

Wat bieden wij u concreet? Een TO taverne in kostuum, de organisatie voorziet niet in een scenario maar als je onderling wil spelen, op je gemak. Er zal geen instroom van spelmiddelen van de organisatie zijn en geen definitieve dood.
Het doel van dit evenement is om in een mooie setting te kunnen vergaderen en zonder poespas een klein feestje te bouwen.
We zullen enkele kleine Molki-achtige spellen en kaartspellen bieden voor geïnteresseerden. :)

Hoe werkt het in de praktijk?
De taverne vindt plaats in Ferme de la Chevêche, Rue Neuve Maison 20, 5070 Sart-Saint-Laurent
Het begint op zaterdag 2 oktober om 14.00 uur tot zondag 3 rond het middaguur
De prijs: 10 € inclusief de huur van de site en het feit dat je je tent op het veld moet opzetten.
We bieden een ondersteuningsprijs van 20 € voor degenen die de vzw willen steunen, maar zonder enige verplichting :)

Voor degenen die meer comfort willen, hebben onze gasten een huisje met 8 plaatsen beschikbaar. De verblijfsformule: 55 €

Wat drankjes betreft, krijgt u net als tijdens het evenement in juli drankkaarten aan € 5 aangeboden. Bij een kaart horen 10 doosjes en de drankjes zijn aan een democratische prijs.

Voor het avondeten houden we het simpel, worstenbrood met uitjes en/of zuurkool à € 2,5 (waarvan we borrelkaarten versperren). Vegetarische optie mogelijk bij inschrijving

Als je daar slaapt, bieden we op zondagochtend een ontbijtoptie bestaande uit gebak, thee, koffie en jus d'orange voor € 5 meer.

Het evenement zal beperkt zijn tot 80 personen en we zullen eind augustus de inschrijvingen openen, blokkeer de datum alvast in je agenda !!

Een deel van het team is volgende week bij PN voor wie wil kletsen of vragen stellen ;)

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris