FR EN NL

Beleef het Monster-avontuur!

02 juni 2022

Het Ragnarok Monsters-team is aan het rekruteren!

Wil je LARP ontdekken maar weet je niet hoe eraan te beginnen?

Ben je een beginner of een doorgewinterde speler en wil je achter de schermen experimenteren terwijl je geniet van het spel en zonder je zorgen te maken over de dood van je personage?

Sluit je aan bij het monsterteam bij Ragnarok deze zomer van 21 tot 24 juli in Brisy!

We bieden je de mogelijkheid om tijdens het spel verschillende rollen te spelen: kooplieden, bandieten, krijgers, wezens en vele anderen, allemaal onder toezicht van het monsterteam.

Omdat het belichamen van een monster een manier is om de organisatie van Ragnarok te helpen, zijn de registratiekosten lager in vergelijking met spelers of NPC's. De bijdrage is dus 60€ en omvat zowel eten als de lening van een deel van de uitrusting die nodig is voor je rollen.

Alle informatie vind je hier: https://ragnaroklarp.be/fr/monstres

Als je geïnteresseerd bent of andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team via het volgende e-mailadres: ragnarok.monstres@gmail.com

Als je met ons mee wilt, maar je bent nog niet in staat om je plaats te kopen, kun je het onderstaande formulier al beantwoorden om ons te helpen bij het plannen van het rentmeesterschap en het kamp https://forms.gle/B3c8fzL4Txb2VXQE9

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris