FR EN NL

Belangrijke informatie over registraties

02 juni 2022

Beste nomaden

We hebben het droevige nieuws vernomen over onze mede-Avatar-organisatoren en de annulering van hun evenement. We zijn erg bedroefd door dit nieuws en we sturen ze al onze steun omdat we na de Covid allemaal weten hoeveel het op een team weegt om zijn evenement te moeten annuleren. :'(
We wensen hen dat ze gemotiveerd blijven om volgend jaar een mooi evenement te kunnen organiseren! :)

We vermoeden dat sommigen deze zomer nog wel willen deelnemen aan een LARP en zich misschien willen inschrijven voor Ragnarok. Wij raden u aan onze intentieverklaring te lezen en een kijkje te nemen op onze website https://www.ragnaroklarp.be om kennis te nemen van onze overlevering omdat ons voorstel anders is dan dat van Avatar. We willen dat je hiervan op de hoogte bent voordat je je aanmeldt :)

Wat betreft de registratie zelf, bieden we verschillende soorten tickets aan:
het spelersticket (PJ-ticket)
het Monster-ticket dat een voedselpakket bevat. Je zult dit weekend verschillende rollen moeten spelen om de wereld tot leven te brengen. Meer info over Monsters? Het is hier: https://www.ragnaroklarp.be/fr/monstres

Helaas kunnen wij op deze datum geen nieuwe caravans aannemen, ons terreinplan is inmiddels gesloten en opgestuurd naar de gemeente.
Nieuwe spelers kunnen zich uiteindelijk aansluiten bij bestaande caravans als ze ruimte hebben. Als dit niet het geval is, beginnen ze het spel bij de vluchtelingen en worden ze geleid om de verschillende karavanen in het spel te ontmoeten en uit te zoeken bij welke ze zich zullen aansluiten.

Meer weten over vluchtelingen? Het is zover :) https://ragnaroklarp.be/fr/refugies

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris