FR EN NL

Keepertips: nuttige details


Wat te doen als u per ongeluk een regelpunt bent vergeten?

“Tijdens een gevecht is José het slachtoffer van de ban van Fear, maar hij vergat wat hij moest doen”

Op het moment dat het moeilijk is om te reageren, kan José mogelijk discreet vragen aan de persoon naast hem “wat is Fear? Ik vergat het…”, maar als hij het antwoord niet snel vindt, kan hij er gewoon voor kiezen bewusteloos in elkaar te zakken, dit is niet het gewenste effect van de tegenwerkende Wever maar het is beter dan niets.

Na de slag moet Jose,

  • of ga een Guardian zoeken om hem aan het effect te herinneren
  • ofwel ga naar de banner om het rulebook te raadplegen
  • ofwel in zijn tent verwijzen naar de "Player's Guide" die hem bij de ingang zal zijn verstrekt en die een samenvatting van de aankondigingen bevat.


De regels zijn een spelondersteuning en daarom, als je ze niet kent, kun je niet correct reageren met/interactie met het Universum van Tanak.

Door niet correct te reageren op de aankondiging "Fear" gelanceerd tijdens het gevecht, kon José niet alleen niet adequaat reageren, maar bovendien kon de Wever die deze betovering op hem uitsprak niet de juiste reactie van José van José zien die kan worden erg frustrerend.

Zeg tegen jezelf dat je de Regels van Ragnarok niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen leert, de basis van onze passie is Fair Play en dit vereist ook kennis van de Regels.

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris