FR EN NL

Het costuum


Wanneer men spreekt over kostuums en decor, zijn er vaak onenigheden.

Voor uw kostuums kan je altijd deze 3 vragen stellen:

 

”Werkt mijn kostuum in de wereld van Tanak”

bv: Je droide kostuum is misschien schitterend, maar in de wereld van Tanak bestaat dit niveau van technologie niet.

bv:-Je cowboy kostuum is echt verbluffend, maar de tijdsperiode van deze kostuums komt niet overeen met de wereld van Tanak.

bv:-Je exo-skelet van een draak is geweldig, maar spijtig genoeg kunnen spelers geen draken spelen op Ragnarok.

 

”Wat zijn andere spelers als ze naar mij kijken”

bv:-je minotaur ligt je nauw aan het hart, maar alle spelers die je kruisen denken dat je een sater bent, je past ofwel je kostuum aan ofwel verander je van personage.

bv:-je bent een rijke handelaar, maar in de straten van de Mossem gooit iedereen muntjes naar je. Misschien is het nodig om je accessoires te herbekijken en mogelijks wat meer juwelen of duurder uitziende stoffen te gebruiken.

bv:-je voormalig personage José is ge-eradiceerd op het slachveld ten gevolge van een “Fear” die verkeerd is afgelopen, maar na langs een Guardian te zijn geweest en naar je tent om je opnieuw te verkleden, herkennen al je oude kennissen je nog als José, met de vraag hoe je hebt kunnen overleven.
Je dient ofwel meer onderdelen aan je kostuum te veranderen of misschien dat schminken helpt (een litteken of een pruik, …) om het verschil met je vorig personage te onderstrepen.

 

”Ben ik op mijn gemak?”

bv:-je karavaan speelt barbaren en stelt voor dat alle krijgers in bloot bovenlijf spelen, maar je hebt geen zin om zo rond te lopen. Dit dien je te bespreken met je toekomstige kompanen zodat jullie samen een kostuum vinden dat past bij jullie beeldvorming ofwel speel je iets anders met andere kompanen.

bv:-je kostuum van half-mens, half-dier is echt geweldig, maar je ziet helaas niets door alle haren of als je meer dan een paar passen moet maken, heb je schrik om te vallen.
Je zal je kostuum moeten aanpassen zodanig dat je jezelf of anderen geen schade berokkend (het zou spijtig zijn om zoveel tijd in een kostuum te steken en reeds na 3 uur naar het ziekenhuis moeten gaan met een gebroken been)

bv:-Je wil een ork spelen, uitgerust met je mooiste masker/protheses, ben je klaar om erop uit te trekken.
Kleine doorn in het oog, het is julie en heet, heel heet, dus beslis je om je masker uit te doen en zo rond te lopen, dat komt natuurlijk niet goed over (in geval van last door de warmte, aarzel niet om uit het zicht van iedereen zonder masker af te koelen.)

 

Samengevat:

Als je niet in staat bent om het kostuum te dragen, speel dan de rol niet. De wereld van Tanak is zo rijk dat je altijd wel iets kan vinden naar je hand.

In geval je niet in staat bent om deze 3 vragen te beantwoorden, of je denkt niet objectief genoeg te kunnen zijn, aarzel niet om

-te kijken naar de pinterest van ragnarok

-stuur een mail met fotos van jezelf in kostuum via het contactformulier

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris