FR EN NL

Geopolitieke context

Jaar 499 van de kalender gemarkeerd met jaar nul door de vlucht van de valse goden
Onbekend

Geleid door de filosofie van de Kristallen Profeet, domineert het Gouden Rijk, ooit uit het Zuiden, het continent Tanak.

Het Gouden Rijk heeft vrede met de Vampire Lords die altijd over Malkovia in het noordwesten hebben geregeerd, het enige punt van onenigheid tussen de twee zegevierende machten van de grote oorlog is de vrijheid van aanbidding. Het Gouden Rijk erkent noch tolereert een andere religie dan die van de Kristalprofeet, terwijl de mensen van Malkovia nog steeds hun oude goden vereren, juist degenen wiens verdwijning jaar nul van de kalender markeert.

Het noorden, dat te duur is om te beschaven, wordt braak gelaten door de twee naburige machten, waar vaak nomadische clans en stammen wonen, die net zo op hun hoede zijn voor jonge vampiers die hun tanden komen snijden op hun grondgebied als voor de troepen van het rijk die reizen. die niet aarzelen om een ​​belasting van hen af ​​te schaffen.

In het oosten, voorbij de Mud Mountains, zijn de troepen van het Gouden Rijk gelegerd aan de voet van de immense Dode Bergen, vanaf de top waarvan de Grijze Kroon, de oudste natie van Tanak, het respect lijkt af te dwingen. Hoewel je nooit iets of iemand van de hoogte ziet afdalen, kent het rijk de oude natie te goed om je ogen van de grens af te houden.

Er is nog steeds, in het Westen, een enclave verdedigd door de kracht van wanhoop die beweert te zijn wat het Duitse Rijk ooit was, wat overblijft van zijn mensen werkt alleen om zijn soldaten en de Teutische cultuur te voeden, hoewel ze de val van haar rijk, bestaat alleen in deze uithoek van de wereld die iedereen vermijdt, omdat het wordt weggevreten door een eindeloos front waar guerrilla's op de wegen woeden.

Ragnarok utilise des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l'utilisation des cookies.
J'ai compris